2011. április 30., szombat

Buffalo Bill És Az Indiánok LK Bontatlan - Jelenlegi ára: 2 799 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul  Magyar szinkronnal
Legendák Klubja kiadás külső papírfeknivel
Rendezte:
Robert Altman a>
Szereplők:
Paul Newman , Joel Grey , Kevin McCarthy , Harvey Keitel , Geraldine Chaplin , Burt Lancaster , Shelley Duvall
Több mint fél évszázada a filmipar szorgos fenegyerekének számít az eddig öt alkalommal Oscar -díjra jelölt Robert Altman (A játékos , Gosford Park , M. A. S. H. ), aki ezzel a filmjével az amerikai szórakoztatóipar történetének egy igazán klasszikus időszakát elevenítette fel, a tőle megszokott fanyar humorral!
Buffalo Bill az amerikai szórakoztatóipar egyik első professzionális sztárja komoly tőkét kovácsolt valódi és csak a legendákban megtörtént kalandjaiból. Vadnyugati show-jában úgy eleveníti fel statiszták segítségével az indiánokkal vívott legvéresebb csatákat, ahogyan azt a győztesek szemszögéből megírták a krónikások.
Legújabb előadásához új sztárt szerződtetett: Ülő Bikát , a legendás indiánt, aki embereivel lemészárolta Custer tábornok seregét a Little Big Horn folyónál. Ülő Bika hajlandó lenne eljátszani a legendás eseményeket, de egy cseppet sem tetszik neki Buffalo Bill "forgatókönyve", amelynek szerinte nem sok köze van a valósághoz. Márpedig ő makacs indián, és ragaszkodik a történelmi hűséghez...
EXTRÁK:
Előzetes
Életrajz



Jelenlegi ára: 2 799 Ft

Az aukció vége: 2011-05-04 13:18
. Buffalo Bill És Az Indiánok LK Bontatlan - Jelenlegi ára: 2 799 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése