2011. július 28., csütörtök

Feldmár András: Szégyen és szeretet - Jelenlegi ára: 2 425 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Szégyen és szeretetA könyv listaára: 2790 Ft. Leírás:
A hagyományos pszichoterápiás módszereket, így például a gyógyszeres kezelést elvető, életszerű, hétköznapi módszereiről és olykor meghökkentő elképzeléseiről (ilyen az LSD széles körű használatának javaslata) ismert, Kanadában élő magyar pszichoterapeuta ezúttal kötetlen beszélgetés formájában vall az önismeret útjáról. A címben jelölt két fogalom kulcs egész terápiás szemléletéhez, praxisából egyébként ezúttal is számos érdekes példát említ. Feldmár András azt tudatosítja az olvasóban, hogy a szégyen az egyik legrettenetesebb lelki állapot, tulajdonképpen a normális állapot az, hogy nincs szégyen. Amikor az ember Istennel összhangban él, akkor nincs szégyen. De hogyan győzhető le a szégyen? Ha nem takargatjuk. A szégyen, a szégyenérzet és a másik megszégyenítése társadalmi síkon is felvetődik. Feldmár András ebből a szempontból diagnosztizálja például az amerikaiak Irak elleni politikájának lényegét, de meglehetősen pontos kórképet nyújt a mai magyar társadalomról is. De legalább ennyire izgalmasak a vágytól különböző természetű, mert önzetlen és a másiknak csak a létét akaró, fénylő, melegítő, éltető, életünkbe színt hozó szeretetről szóló, már-már evangéliumi fejtegetései is. Az út tehát a magányos szégyenérzettől a másikban feloldódó szeretetig (és Istenig) vezet. A hidat a harmadik fogalom jelöli, mely a címben nem, de a könyvben szerepel: bátorság. Kétség nem fér hozzá, eredeti gondolkodó világába pillanthat bele az olvasó, és nemcsak Feldmár András megkapó, szinte mellbevágó őszintesége, hanem valóban nem mindennapi tapasztalatai (közvetlen istenélménye pl. ) révén is igazi felüdülést jelentő olvasmányélménnyel gazdagítja - az emberi lényegre, önmagukra kíváncsi olvasókat. ISBN: 978-963-9604-50-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 425 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 05:33
. Feldmár András: Szégyen és szeretet - Jelenlegi ára: 2 425 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése