2012. február 21., kedd

Haldorádó Hybrid Pellet Pop Up Maxi-Magyar betyár - Jelenlegi ára: 1 Ft

Magyar Betyár
Többen kérték, hogy készítsünk nagyobb méretű Hybrid Pelletet is. A jó tanácsokat megfogadva elkészült a 12 és 16 mm hosszú (ezzel együtt arányosan vastagabb) Maxi Hybrid Pop Up Pellet, amely kizárólag lebegő (Pop Up) változatban kerül forgalomba. Ezzel a nagy felhajtóerejű speciális csalival horgászhatunk önállóan, de kiváló nagyobb méretű csalik (pl. pelletek, bojlik) és csalikombinációk (pl. kukoricafüzér) kikönnyítésére és meglebegtetésére is.
A rendkívül intenzív aromákkal és különleges étvágyfokozó adalékkal kezelt csalik fogósságának hosszas bizonygatása helyett javasoljuk – ha még ezt a termékcsaládot nem próbálta –, hogy a jövőben mindenképpen vegye szemügyre közelebbről is! A hatás és fogás Önt is meggyőzi!
Licit tartalma 10 db
haldorádó pellet
simitózáras kiszerelésben
bevezető áron, akár 1 ft-ért
Több termék egyidejű postázására egy csomagban van lehetőség, ezzel jelentős postaköltség takarítható meg!
AZ UTALÁSRA 1 HÉT ÁLL RENDELKEZÉSRE! AMENNYIBEN A VEVŐ EZEN IDŐN BELÜL NEM FIZET, A TERMÉKET ÚJRA MEGHIRDETEM, A VEVŐT PEDIG A TOVÁBBI AUKCIÓIMBÓL VÉGLEGESEN KIZÁROM. A LICIT UTÁN A VATERA AUTOMATIKUS E-MAILT KÜLD, AMIRE MINDENKITŐL VÁROM A VÁLASZT.
KAPCSOLATFELVÉTEL LEHETŐLEG E-MAILBEN. TELEFONON NE KERESSENEK, MERT FEJBŐL SEM A SZÁMLASZÁMOMAT SEM A POSTAKÖLTSÉGET NEM TUDOM.
Kizárólag postai úton való értékesítésre van lehetőség előre utalás után!
25. 000 Ft egyidejű vásárlás felett átvállalom  a teljes postaköltséget!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-27 13:00
. Haldorádó Hybrid Pellet Pop Up Maxi-Magyar betyár - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése